08 november 2017

Statsministerns besök hos oss

Statsminister Stefan Löfven besökte Svenljunga idag, han kollade på det mobila poliskontoret och höll en pressträff i kommunhusets Svenljungasal.

Under tre dagar besöker statsministern olika orter och arbetsplatser för att prata om temat polisens arbete, brottsförebyggande verksamhet och ökad trygghet. Han träffade polisen och andra yrkesgrupper som arbetar för att göra Sverige tryggt.

Besöker Sjuhärad

På onsdagen den 8 november besökte statsminister Stefan Löfven Sjuhärad där dagen startade med ett besök i Mark sedan Svenljunga och avslutas i Bollebygd.

Hos oss träffade han polisen för att prata om hur samverkan mellan polis och kommunen fungerar här, han kollade på det mobila poliskontoret som står utanför kommunhuset varje onsdag eftermiddag och han höll i en pressträff.

Statsministern kollar på det mobila poliskontoret utanför kommunhuset.

Statsminister Stefan Lövfen anländer till Svenljunga och träffar kommunstyrelsen ordförande Stefan Carlsson

Statsministern pratar med närpolisen Rolf Edberg och kommunalråd Stefan Carlsson om samverkan mellan polisen och kommunen.

Statsministern pratar med närpolisen Rolf Edberg och kommunalråd Stefan Carlsson om samverkan mellan polisen och kommunen.

Statsministern kollar på det mobila poliskontoret utanför kommunhuset.

Fullsatt i kommunhusets stora Svenljungasal när pressen samlas.

Innan pressträff får statsministern en present från kommunen.

Statsminister Stefan Lövfen och kommunalråd Stefan Carlsson.

Statsministern håller pressträff.

Statsministern håller pressträff, intervju med SVT.

Statsministern håller pressträff, intervju med lokalpress.

Statsministern håller pressträff, intervju med Aftonbladet.

Sidan senast uppdaterad: 2017-11-08 16.18