19 januari 2018

Vad gör du i sommar?

Vi erbjuder sommarvikariat under perioden vecka 26-33 på gruppbostäder, korttidshem för barn och unga, daglig verksamhet och boendestöd inom LSS och Socialpsykiatrin, personlig assistans samt HVB- boende för ensamkommande barn och unga.

Arbetet innebär att vara ett stöd i vardagen för personer med olika behov och förutsättningar. Du arbetar utifrån uppgjorda rutiner och brukarens
individuella förutsättningar. Arbetet består främst av omvårdnad, aktivering och sysselsättning. I våra arbetsgrupper blir du väl mottagen av erfaren personal som brinner för sitt arbete och som ger dig en introduktion på arbetsplatsen.

Vi söker dig som vill arbeta med människor på ett aktiverande sätt. Du ska vara en lyhörd och flexibel lagspelare. Ingen erfarenhet krävs, men är ett plus.  Har du omvårdnadsprogrammet eller liknande utbildning är detta ett plus. Önskemål är att du har körkort.

Välkommen med din ansökan redan idag! Läs hela annonsen och ansök om sommarjobb här »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan senast uppdaterad: 2018-03-12 12.43