3 oktober 2018

Höstens Kulturfilmer

Har du lust att gå på bio? Vill du njuta av ett brett utbud av filmer? Nu är programmet för höstens kulturfilmer ute! Du kan se de fem filmerna till mycket förmånligt pris.

Under våren och hösten anordnar vi en serie om fyra till fem särskilt utvalda kulturfilmer. Dessa kan du se till mycket förmånligt pris. Filmkort köps på teaterbiografen i samband med visning. Ju fler filmer du ser, desto billigare: en film kostar 70 kr, två 130 kr, tre 180 kr, fyra 220 kr och du kan se alla fem för 250 kronor.

Ladda ner programmet för hösten 2018länk till annan webbplats

 

Naken i Normandie

tisdag 16/10 kl. 19.00

Mêle-sur-Sarthe är en charmig liten by i Normandie med natursköna områden att låta ögonen drunkna i. Av en slump passerar den världsberömde fotografen Newman (Toby Jones) byn, förälskar sig i miljön och vill att alla ortsbor ska ställa upp framför hans kamera på en och samma bild. Om fotografen får sin vilja igenom kommer Mêle-sur-Sarthe genast att hamna på kartan. Men det finns en hake. Alla måste vara nakna…

Domaren

tisdag 30/10 kl. 19.00

Mitt i en äktenskapskris måste domare Fiona Maye ta ett livsavgörande beslut på jobbet. Ska hon tvinga en tonårspojke till en blodtransfusion som ska rädda hans liv? Ett besök på hans sjukhus gör oväntade intryck på dem båda.

And breathe normally

tisdag 13/11 kl.19.00

Utanför Reykjaviks flygplats möts en asylsökande kvinna och en isländsk ensamstående mamma. Att deras liv korsar varandras kan betyda allt.

Gräns

tisdag 27/11 kl.19

Tullpolisen Tina har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiske Vore kliver av färjan så tvekar hon för första gången på sina känslor. De attraheras av varandra. När hon lär känna honom mer inser hon samtidigt att hennes liv är baserat på en enda stor lögn. Precis som Vore så hör Tina inte hemma i den här världen. Från en novell av John Ajvide Lindqvist.

Sidan senast uppdaterad: 2018-10-03 16.44