Stipendier

Varje år delar Svenljunga kommun ut stipendier i olika kategorier. Här får du kortfattat information om dessa, klicka på respektive stipendiums länk för att få mer information. 

Alla stipendier delas ut i samband med nationaldagsfirandet i hembygdsparken i Svenljunga.

Våra olika stipendier

Kulturstipendium

Ingen utdelning för tillfället.

Läs mer »

Slöjdarstipendium

Slöjdarstipendiet delas årligen ut till en person, grupp, förening eller organisation i kommunen som sysslar med slöjd eller konsthantverk. Ansökan ska ha kommit in till kommunen senast sen 30 april på särskild blankett. Stipendiet är på 2 000 kronor, om stipendiet delas av flera, är minsta summan 1 000 kronor per person.

Läs mer »

Årets idrottsprestation

Stipendiet till årets idrottsprestation delas ut till en person som är verksam inom Svenljunga kommun. Nominering med motivering ska ha kommit in till kommunen senast den 30 april året efter. Stipendiet är på 2 000 kronor, om stipendiet delas av flera, är minsta summan 1 000 kronor per person.

Läs mer »

Årets förening

Stipendiet till årets förening delas ut till en förening som är verksam inom Svenljunga kommun. Nominering med motivering ska ha kommit in till kommunen senast den 30 april året efter. Stipendiet är på 3 000 kronor, om stipendiet delas av flera, är minsta summan 1 000 kronor per förening.

Läs mer »

Årets föreningsledare

Stipendiet till årets föreningsledare delas ut till en föreningsledare som är verksam inom Svenljunga kommun. Nominering med motivering ska ha kommit in till kommunen senast den 30 april året efter. Stipendiet är på 2 000 kronor, om stipendiet delas av flera, är minsta summan 1 000 kronor per person.

Läs mer »

Årets unga ledare, kille och tjej

Stipendiet till årets unga ledare delas ut till en två unga ledare, en kille och en tjej, som är verksamma inom Svenljunga kommun. Nominering med motivering ska ha kommit in till kommunen senast den 30 april året efter. Stipendiet är på 2 000 kronor vardera, om stipendiet delas av flera, är minsta summan 1 000 kronor per person.

Läs mer »

Sidan senast uppdaterad: 2017-04-24 16.16