11 oktober 2017

Företagsfesten 2017

Nu får du reda på platsen för årets Företagsfest!

Företagsfesten är en gemensam satsning med Tranemo kommun i nära samarbete med Svenljunga Tranemo Tidning och föreningen Företagarna i Kind.

Med Företagsfesten firar vi det lokala näringslivet. Det är en stor, gemensam fest med prisutdelning av Årets Företagare, Årets Profil Turism, Årets Profil Handel & Service. Alla kan nominera – och har chansen att vinna utvalda lokala priser!

Inför förra årets Företagsfest utvecklades ett nytt koncept baserat på galan för Årets Företagare - två nya utmärkelser tillkom för att stärka handel, service och besöksnäring i Svenljunga och Tranemo kommun. Företagsfesten är till för alla som bedriver näringsverksamhet i våra kommuner, ett tillfälle att lyfta fram goda insatser, en möjlighet att nätverka och njuta av en festlig kväll i unik miljö. Varje år förvandlar vi en ny lokal för en kväll – det som till vardags är ett växthus eller en lagerlokal blir en spännande festlokal för en enda kväll.

Årets fest äger rum den 17 november på Hedströms Åkeri i Svenljunga - passa på att boka din plats nu på www.nästafest2017.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

Sidan senast uppdaterad: 2017-10-10 16.14