Mötesplatser

I Svenljunga kommun finns många attraktiva mötesplatser. Saknar du någon mötesplats på den här listan, hör av dig till oss!

Föreningsliv


I Svenljunga kommun finns ett brett och aktivt föreningsliv. Du som är nyinflyttad kanske vill veta vilka föreningar som är verksamma i kommunen? Kanske har du som redan bor i kommunen lust att prova på något nytt eller träffa likasinnade?

I vårt föreningsregister finns alla typer av föreningar, till exempel hembygdsföreningar och idrottsföreningar »

Bibliotek


Alla är varmt välkomna till våra bibliotek och filialer. Genom kunnig och engagerad personal och ett bra och mångsidigt utbud av service och tjänster möts man i läslust, nyfikenhet, glädje, kunskap, samtal och kulturella upplevelser. På biblioteken finns något för alla intressen.

Här kan du läsa mer om våra bibliotek »

Fritidsgårdar


Fritidsgårdarna är mötesplatser för ungdomar i åldern 10-18 år.

Bygdegårdar


Många bygdegårdsföreningar och liknande hyr ut samlingslokaler. Vissa föreningar genomför också egna evenemang. Genom bidrag stödjer kommunen föreningar som håller samlingslokaler öppna för alla och därigenom bidrar till människors möten.

Muséer


Vårt kulturarv består av fysiska föremål och värdefulla kulturmiljöer men också av dialekter, minnen, traditioner och berättelser. Museerna är spännande mötesplatser för den som är intresserad av till exempel industrihistoria, bonadsmålningar eller gammalt hantverk.

Läs mer om vilka museer som finns i Svenljunga kommun »

Sidan senast uppdaterad: 2017-10-11 16.22