Svenljunga firar tillsammans med Robin Bengtsson!

Svenljungas egen Robin Bengtsson har vunnit Melodifestivalen – självklart ska vi fira detta tillsammans med Robin! På lördag kommer Robin hem för att fira med oss på Svenljunga Torg.

– Det är väldigt roligt och positivt med en melodifestivalvinnare från Svenljunga. Robin är en stark och ambitiös kille med en otrolig utstrålning och vinnarinstinkt. Det är nog svårt att tänka sig en bättre ambassadör för vår kommun, säger Magnus Nilsson, kommunchef.

I samarbete med föreningen Svenljunga Köping Handel & Service anordnar kommunen en stor fest på torget i Svenljunga på lördag. Vi välkomnar detta tillfälle att möjliggöra för en gemensam fest för alla medborgare och besökare.

Vid hyllningsceremonin kommer Robin att framföra vinnarlåten på scenen på torget. I Svenljunga kommer vi göra allt vi kan för att peppa Robin inför Eurovisionfinalen i Kiev!

Evenemanget börjar vid 13.15, med aktiviteter på torget och scenframträdande av Svenljungabandet Hit It. Därefter följer flera inslag som på olika sätt har anknytning till Robin Bengtsson. Robin kommer uppträda cirka klockan 14.00 och stannar sedan kvar för att ge autografer.

 

Sidan senast uppdaterad: 2017-08-09 10.37