Självservice

pressinbjudan gymnasiemässa på Mogaskolan

För att ge våra elever de bästa förutsättningarna att göra väl underbyggda val och motverka felaktiga kommer vi på Mogaskolan att servera dem ett smörgåsbord av de olika alternativ som finns att tillgå genom att i år anordna en friskolemässa.

Detta är den första gymnasiemässan som anordnas på Mogaskolan. Tanken är att den ska vara en plattform för att alla elever ska ha det bästa möjliga utgångsläget i sin valprocess. Det personliga mötet som uppstår ger utrymme för frågor och reflektion kring sin egna framtid. Detta gör att eleverna kan få ett bättre underlag inför sitt kommande gymnasievalval än tidigare. Ett tillfälle för att göra välinformerade och upplysta val kring sin framtid.

Dessutom får de på detta sätt tillfälle att ta del av en mycket bredare färgpalett. Vi anordnar fortfarande studiebesök till olika, främst kommunala, gymnasieskolor men mässan öppnar upp möjligheten att ta del av utbudet på ett än mer effektivt sätt. Genom vår nya mässa kan alla elever träffa det stora utbudet av gymnasieskolor som finns i vår närhet.

vad gymnasiemässa

när torsdag den 18 oktober klockan 08.00-12.00

var Mogaskolans medieatek

kontakt Maria Häggqvist, Studie- och yrkesvägledare Telefon 0325-183 27 eller e-post maria.haggqvist@svenljunga.se

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Varmt välkommen!

Uppdaterad: 03 oktober 2018