Självservice

pressinbjudan Svenljunga Företagare Förening överlämnar sin vision

På måndag den 13 maj inleds kommunstyrelsens sammanträde med ett besök från Svenljunga Företagare Förening.

Föreningen visar då för politikerna den visionsfilm som de tagit fram tillsammans med BSV arkitekter och ingenjörer AB. Filmen är en inspiration för den framtida utvecklingen av centrum i Svenljunga tätort. Efter en kort diskussionsstund överlämnar föreningen sin visionsfilm till Svenljunga kommun, som då företräds av kommunalråd Stefan Carlsson och kommunchef Magnus Nilsson.

Visionsfilmen är ett initiativ för att skapa en gemensam plattform att utgå från i det framtida arbetet.

Både föreningen och kommunen berättar gärna mer om detta tillfälle för dialog och bjuder därför in till att vara med vid filmvisingen.

vad filmvisning och överlämning av visionsfilm

när måndag 13 maj, klockan 14.00

var kommunhuset, Boråsvägen 13 Svenljunga

kontakt

Fredrik Dahl, Näringslivsstrateg Telefon 0325-184 06 eller e-post fredrik.dahl@svenljunga.se

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Varmt välkommen!

Uppdaterad: 07 maj 2019