Tillbaka till startsidan

Du är här:

Besöksnäringsnätverk

Du som driver ett företag - eller en förening - inom besöksnäringen har kommit helt rätt! Här kan du läsa information om hur vi arbetar för att utveckla besöksnäringen i vårt område.

Beskriver min bild

Tillsammans utvecklar vi besöksnäringen

Vi hjälper dig att knyta kontakter med företagare, föreningar och andra aktörer. För att lyckas bli en starkt besöksmål gäller det att samarbeta och samverka med varandra. Tillsammans är vi starkare och kan vi skapa besöksanledning. Genom att gå med i vår Facebookgrupp Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. får du uppdateringar om vad som är aktuellt just nu samt får inbjudningar till utbildningar, seminarier med mera.

Gå med i det digitala nätverket här ». Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Synlighet och affärsutveckling

Arbetet för att utveckla besöksnäringen sker på olika nivåer. Lokalt - regionalt och nationellt. Svenljunga samarbetar med den regionala och nationella nivån genom Turistrådet Västsverige Länk till annan webbplats. som är Västra Götalands län turistorganisation.

På lokal nivå kan vi hjälpa dig med att bli synlig i fler sammanhang. Vi driver en samlande turisthemsida tillsammans med Tranemo kommun och Turistrådet Västsverige, www.svenljungatranemo.se Länk till annan webbplats. som är gratis att synas på. Dessutom är vi aktiva på sociala medier som Svenljunga Tranemo turistbyrå Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi kan också hjälpa dig med tips och råd hur du kan förbättra eller utveckla din verksamhet. Arbetet sker i samverkan med Turistrådet Västsverige och följer modellen, Sverige-Norden-Världen Pdf, 4 MB.. På Turistrådets partnersida Länk till annan webbplats. kan du hitta mycket information och tips.

Den nationella nivån arbetar Visit Sweden för att marknadsföra Sverige. På deras partnersida hittar du information om målgrupper med mera. Länk till annan webbplats.

Turistinformation

Vår turistinformation Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. drivs i samarbete med vårt bibliotek. Här kan du söka digitalt på sevärdheter och upplevelser och vår personal hjälper dig att hitta bland broschyrer, säljer fiskekort och ger dig tips om sina egna pärlor i kommunen.

Tillsammans med Falkenberg och Gislaved driver vi även en turistinformation i Fegen Länk till annan webbplats. som är öppen sommartid.

Infopoints

I området hittar du även flera Infopoints som är en mindre informations där finns det alltid ett urval av bra informationsbroschyrer och ett gott värdskap som lotsar besökarna rätt i omgivningen. Här hittar du alla infopoints i området. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Broschyrer

Vi ger ut flera broschyer med olika teman. Att synas i våra broschyrer är kostnadsfritt.

Samarbeten

Vi driver flera samarbeten, både löpande och projektform. Här följer ett urval av våra samarbeten.

  • Svenljunga och Tranemo
  • Boråsregionen/Sjuhärad
  • Turistrådet Västsverige
  • Fegensamverkan
  • Ätradalsleden
  • Sjuhäradsrundan
  • Cykla och Vandra i Sjuhärad.
Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt
Emelie Romland, Kommunutvecklare, 0325-183 07

Uppdaterad: