Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Besöksnäringsnätverk

Du som driver ett företag - eller en förening - inom besöksnäringen har kommit helt rätt! Här kan du läsa information om hur vi arbetar för att utveckla besöksnäringen i vårt område.

Beskriver min bild

Tillsammans utvecklar vi besöksnäringen

Vi hjälper dig att knyta kontakter med företagare, föreningar och andra aktörer. För att lyckas bli en starkt besöksmål gäller det att samarbeta och samverka med varandra. Tillsammans är vi starkare och kan vi skapa besöksanledning. I en grupp på facebooklänk till annan webbplats delar vi utbildningar och seminarier som kan vara nyttiga för dig att delta i.

Synlighet och affärsutveckling

Arbetet för att utveckla besöksnäringen sker på olika nivåer. Lokalt - regionalt och nationellt. Svenljunga samarbetar med den regionala och nationella nivån genom Turistrådet Västsverigelänk till annan webbplats som är Västra Götalands län turistorganisation.


På lokalnivå kan vi hjälpa dig med att bli synlig i fler sammanhang. Vi driver en samlande turistwebb tillsammans med Tranemo kommun och Turistrådet Västsverige, www.svenljungatranemo.selänk till annan webbplats som är gratis att synas på. Dessutom är vi aktiva på sociala medier som Svenljunga Tranemo turistbyrålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Vi kan också hjälpa dig med tips och råd hur du kan förbättra eller utveckla din verksamhet. Arbetet sker i samverkan med Turistrådet Västsverige och följer modellen, Sverige-Norden-Världenlänk till annan webbplats. På Turistrådets partnersidalänk till annan webbplats kan du hitta mycket information och tips.


Den nationella nivån arbetar Visit Sweden för att marknadsföra Sverige. På deras partnersida hittar du information om målgrupper med mera.länk till annan webbplats

Turistinformation

Vår turistinformationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster drivs i samarbete med vårt bibliotek. Här kan du söka digitalt på sevärdheter och upplevelser och vår personal hjälper dig att hitta bland broschyrer, säljer fiskekort och ger dig tips om sina egna pärlor i kommunen.


Tillsammans med Falkenberg och Gislaved driver vi även en turistinformation i Fegenlänk till annan webbplats som är öppen sommartid.

Infopoints

I området hittar du även flera Infopoints som är en mindre informations där finns det alltid ett urval av bra informationsbroschyrer och ett gott värdskap som lotsar besökarna rätt i omgivningen. Här hittar du alla infopoints i området.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Broschyrer

Vi ger ut flera broschyer med olika teman. Att synas i våra broschyrer är kostnadsfritt.

Samarbeten

Vi driver flera samarbeten, både löpande och projektform. Här följer ett urval av våra samarbeten.

  • Svenljunga och Tranemo
  • Svenljunga och Boråsregionen
  • Svenljunga och Turistrådet Västsverige
  • Svenljunga och Fegensamverkan
  • Ätradalsleden
  • Sjuhäradsrundan
  • Cykla och Vandra i Sjuhärad.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 07 september 2020