Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Kurs i föräldraskap

Har du barn mellan 2 och 12 år? Vill du i din familj bygga starkare relationer och hitta mer kraft, glädje och samarbete i vardagen? Då är den digitala kursen Aktivt föräldraskap rätt för dig! Nu har du möjlighet att gå kursen helt kostnadsfritt och digitalt, i din egen takt under 6 månader.

två bar vuxna händer håller bebisfötter så att de tillsammans bildar ett hjärta

Kursen Aktivt föräldraskap har hjälpt många familjer. Den digitala kursen Aktivt föräldraskap hjälper dig att stärka relationen till ditt barn, få inspiration och konkreta verktyg till din unika familj och vardag.

Med kursen Aktivt föräldraskap får du hjälp att minska konflikter och förbättra kommunikationen samt öka glädjen, gemenskapen och samarbetet i hemmet.

Vi erbjuder även möjlighet till ett uppföljningstillfälle, där du kan få träffa våra ledare för att ställa frågor och få diskutera med andra som går samma kurs. Det kommer finnas två tillfällen att välja på, en fysisk och en digital.

  • Fysisk träff - Tisdagen den 7 mars 2023.
  • Digital träff - Onsdagen den 8 mars 2023.

Mer information får du vid anmälan.

E-kursen är helt kostnadsfri för dig som bor i Svenljunga kommun. Anmäl dig till e-kursen via formuläret nedan - begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Vi skickar en kod till dig för att du ska kunna logga in till kursen. Du har tillgång till kursen i 6 månader efter aktiverad kod.

För att ständigt kunna förbättra oss och ber vi dig lämna in dina synpunkter efter att du genomfört kursen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Intresseanmälan till föräldraskapskursen


Intresseanmälan till föräldraskapskursen

.

Erika Till, Folkhälsostrateg, 0325-183 15

Uppdaterad: