Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Höstens Kulturfilmer

Har du lust att gå på bio? Vill du njuta av ett brett utbud av filmer? Nu är programmet för höstens kulturfilmer ute! Du kan se de fem filmerna till mycket förmånligt pris.

Under våren och hösten anordnar vi en serie om fyra till fem särskilt utvalda kulturfilmer. Dessa kan du se till mycket förmånligt pris. Filmkort köps på teaterbiografen i samband med visning. Ju fler filmer du ser, desto billigare: en film kostar 70 kronor, två 130 kronor, tre 180 kronor, fyra 220 kronor och du kan se alla fem för 250 kronor. Följ vår evenemangskalenderlänk till annan webbplats eller våra nyheter för att få reda på säsongens kulturfilmsprogramm.

 

Ladda ner programmet för hösten 2018PDF

 

En sista semester

tisdag 2/10 klockan 19.00

 

Ella och John är ett rätt omaka gift par som tillbringat många år ihop, på sistone med vacklande hälsa. För att liva upp tillvaron rymmer de och ger sig ut på en roadtrip genom USA i sin gamla husbil, med Hemingways forna hem i södra Florida som destination.

Naken i Normandie

tisdag 16/10 klockan 19.00

 

Mêle-sur-Sarthe är en charmig liten by i Normandie med natursköna områden att låta ögonen drunkna i. Av en slump passerar den världsberömde fotografen Newman (Toby Jones) byn, förälskar sig i miljön och vill att alla ortsbor ska ställa upp framför hans kamera på en och samma bild. Om fotografen får sin vilja igenom kommer Mêle-sur-Sarthe genast att hamna på kartan. Men det finns en hake. Alla måste vara nakna…

Domaren

tisdag 30/10 klockan 19.00

 

Mitt i en äktenskapskris måste domare Fiona Maye ta ett livsavgörande beslut på jobbet. Ska hon tvinga en tonårspojke till en blodtransfusion som ska rädda hans liv? Ett besök på hans sjukhus gör oväntade intryck på dem båda.

And breathe normally

tisdag 13/11 klockan 19.00

 

Utanför Reykjaviks flygplats möts en asylsökande kvinna och en isländsk ensamstående mamma. Att deras liv korsar varandras kan betyda allt.

Gräns

tisdag 27/11 klockan 19.00

 

Tullpolisen Tina har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiske Vore kliver av färjan så tvekar hon för första gången på sina känslor. De attraheras av varandra. När hon lär känna honom mer inser hon samtidigt att hennes liv är baserat på en enda stor lögn. Precis som Vore så hör Tina inte hemma i den här världen. Från en novell av John Ajvide Lindqvist.

Kontakt

Uppdaterad: 19 november 2018

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

 

Svenljunga kommun

512 80 Svenljunga

 

Besöksadress: Boråsvägen 13, Svenljunga

 

Telefon: 0325-180 00

E-post: kommun@svenljunga.se

 

Organisationsnummer 212000-1512

Följ Svenljunga