Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Är du leverantör till offentlig sektor?

Ny lag om e-fakturering - vad innebär det? Anmäl dig till informationsmötet.

Den 1 april 2019 kommer en ny lag om e-fakturering. Lagen innebär att leverantörer ska skicka e-fakturor enligt den europeiska standarden PEPPOL BIS Billing 3, om inte annat överenskommits, till oss som köpare, oavsett belopp.

 

Med anledning av att den nya lagen om e-fakturering till följd av offentlig upphandling träder ikraft anordnas ett webbsänt informationsmöte speciellt riktat till dig som leverantör till offentlig sektor.


Informationsmötet innehåller dels information om lagkravet på obligatorisk e-fakturering och hur du kan sända e-fakturor rent praktiskt, dels lite om standarden samt kort om kommunikationen PEPPOL som är ett nätverk för elektronisk handel och e-inköp.


Anderz Petersson, Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), Kerstin Wiss Holmdahl, Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och Martin Forsberg, Single Face To Industry (SFTI) tekniska kansli medverkar.

Tid och anmälan

Det webbsända informationsmötet är på tisdagen den 22 januari klockan 09.00 till 10.00. Informationsmötet är kostnadsfritt.

 

Anmälningslänk finns i inbjudanPDF. Du kan se sändningen på din dator. Länk till webbsändningen skickas direkt till de som har anmält sig i samband med bekräftelsen. Anmäl dig senast den 18 januari.

 

Som leverantör till oss erbjuder vi en kostnadsfri tjänst där du manuellt kan registrera upp till 100 fakturor per år. Mer information hittar du under Leverantörsfakturor.   

Kontakt

Uppdaterad: 19 december 2018

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

 

Svenljunga kommun

512 80 Svenljunga

 

Besöksadress: Boråsvägen 13, Svenljunga

 

Telefon: 0325-180 00

E-post: kommun@svenljunga.se

 

Organisationsnummer 212000-1512

Följ Svenljunga