Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Inspirationsföreläsningar för våra elever

Idag, torsdag den 24 januari, lyssnar elever på mellanstadiet och högstadiet på föreläsningar av inspiratören och experten Andreas Jonsson. Det handlar om längtan efter att passa in och hur alla gemensamt kan bryta utanförskap, samt om självkänsla och att tycka om sig själv.

Nu följer vi upp förra årets Alla Tillsammans dag med två fantastiska föreläsningar i multihallen på Naturbruksgymnasiet.

Vad händer när bollen inte är rund?

Alla elever på mellanstadiet får se denna föreläsning.

Det är en föreläsning om längtan efter att passa in och vad som händer när en inte gör det. Hur normer och fördomar bidrar till utanförskap och hur en genom att ändra sin attityd och ta ansvar för sina handlingar kan bidra till förändring.

Love yourself

Alla elever på högstadiet (samt naturbruksgymnasiet) ser denna föreläsning som handlar om vad det är som gör oss till de vi är och vem det egentligen är som har rätt att bestämma vem vi är och hur vi ska vara. Publiken får aktivt delta i frågor kring fördomar, normer och självkänsla. Love yourself fokuserar på den viktigaste pusselbiten i varje människas liv - dig själv. Du är den enda som kommer att ha ett livslångt förhållande med dig själv. Det är en ganska bra anledning till att börja tycka om dig själv och trivas i ditt eget sällskap.

Kontakt

Uppdaterad: 24 januari 2019