Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Skolavslutning och sommarlov

Solen skiner, blommorna färgsätter vardagen och sjöarna värmer sig sakta till badtemperatur. Då vet alla att det är dags för sommarlov! På fredag den 14 juni är det skolavslutning, sedan kan barn och ungdomar njuta av en massa spännande lovaktiviteter. På onsdag den 21 augusti ses vi sedan igen i skolbänken.

på grå bräder ligger ett hjärta av smultron, ett smultronblad bredvid 

Information om tid och plats för skolavslutning skickas till vårdnadshavare av respektive skola. Om du har frågor kan du höra av dig till din skoladministratör.


Även denna sommar anordnar vi en mängd aktiviteter och upplevelser för barn och ungdomar. Aktiviteterna riktar sig till åldern 6 till 18 år och det är gratis att delta. Ett fullständigt program delas ut i skolorna under vecka 24, från måndag den 10 juni. Då kan du även hämta programmet hos kontaktcenter i kommunhuset. Du kan redan nu ladda ner programmet, och följa Lovaktiviter på facebook.


Ungdomar från årskurs 6 kan få ett busskort för gratis resor med kollektivtrafik i hela regionen. Kortet måste hämtas på biblioteket eller kontaktcenter senast den 19 juni.


Vi önskar alla skolbarn en underbar sommar fylld av fina upplevelser att berätta om när vi ses igen till hösten.

Kontakt

Uppdaterad: 05 juni 2019