Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Trafikverket bygger ny busshållplats

Med start måndag den 9 september bygger Trafikverket en ny busshållplats i Lockryd utmed väg 27. Det mesta arbetet påverkar inte framkomligheten på väg 27. Men under vecka 39 och 40 flyttas mitträcke och en ny beläggning av körfälten läggs - då påverkas trafiken med bland annat nedsatt hastighet.

Det mesta arbetet kommer ske inifrån Lockryds industriområde och inte påverka framkomligheten på väg 27 nämnvärt. Trafikverket bygger även om körfälten ute på väg 27 och flyttar mitträcke samt lägger ny beläggning. Denna del av arbetet genomförs under vecka 39 och 40. Under denna tid påverkas trafiken med nedsatt hastighet och barriärer för trafikstyrning, dock kommer det vara framkomligt. Hastighet är sänkt till 30 eller 50 km/h förbi arbetsplatsen när det är aktuellt. Det kan bli lite köer i rusningstrafik men Trafikverket räknar inte med några större väntetider dessa tillfällen. Fräsning och beläggningsarbeten planeras att utföras nattetid. Arbetet förväntas vara klar i december.

 

Har du frågor eller vill läsa mer om detta arbete? På Trafikverkets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns mer information och kontaktuppgifter.

Kontakt

Uppdaterad: 06 september 2019