Tillbaka till startsidan

Du är här:

SMS från din kommun

Nu kan du få information från oss via SMS! Det är ett snabbt och smidigt sätt för oss att nå dig direkt med viktig information om vatten, avlopp, sophantering och samhällsstörningar.

När vi skickar ett SMS till dig står det Svenljunga som avsändare. Då vet du att SMS:et kommer från oss. Meddelandet kan innehålla information om:

  • ändringar i sophämtning, till exempel att vi tömmer ditt sopkärl på helgen
  • avbrott i dricksvatten, till exempel vid en vattenläcka
  • en samhällsstörning eller kris


Kom ihåg att du inte kan svara på SMS-utskicket. Har du frågor, kan du antingen vända dig till den kontakt som anges i meddelandet eller till vårt Kontaktcenter Länk till annan webbplats. på 0325-180 00 eller kommun@svenljunga.se


Om vi behöver nå ut med information via SMS väljer vi vilka adresser som berörs av informationen och skickar automatiskt SMS till alla mobiltelefonnummer som finns registrerade på den adressen.


Via formuläret på vår webbplats kan du registrera eller ändra information om dig. Du kan också lägga till din e-postadress. Du kan lägga till flera fastigheter som du vill få information om, till exempel sommarstugan där du inte är skriven, eller lägga till fler mobilnummer som ska få informationen. Om du inte längre behöver eller vill ha information av oss via SMS kan du avregistrera dig från utskicken via formuläret.

.

Uppdaterad: