Tillbaka till startsidan

Du är här:

Distansundervisning Lärcentrum

Från onsdag 18 mars genomför Lärcentrum all undervisning på distans. Detta med anledning av Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset.

Distansundervisning för elever på Lärcentrum pågår från och med onsdag 18 mars till åtminstone måndag 13 april. Det innebär att inga lektioner kommer genomföras på Lärcentrum (Torggatan 9, Svenljunga).


Respektive lärare meddelar sina elever hur dennes undervisning kommer ske under denna period. Närvarouppföljning sker genom regelbundna kontakter med läraren.


Elever som omfattas är inom Introduktionsprogrammet (IM), SFI, grundläggande vuxenutbildning samt gymnasial vuxenutbildning (kurser och Vård- och omsorgsprogrammet).


Genom åtgärden hoppas vi att kunna bidra till att minska smittspridningen och samtidigt bidra till att våra elever kan fullfölja påbörjade studier.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.svenljunga.se/corona

Kontakt

Uppdaterad: