Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Biblioteket öppet som vanligt

Vårt bibliotek är fortsatt öppet som vanligt. Vi genomför alla planerade aktiviteter, såsom sagostunder, pysselworkshops och barnteaterföreställningar. 

tre böcker staplade på varandra

Vi är mycket noggranna med att rengöra och desinficera våra datorer och självbetjäningsautomater flera gånger varje dag för att minska risken för smittspridning.

 

Om du inte har möjlighet att komma till biblioteket – exempelvis för att du är över 70 år gammal, i en riskgrupp eller har även lindriga symptom och därför ska stanna hemma – hjälper vi dig gärna efter bästa förmåga med omlån och beställningar. Ringa eller skicka e-post så löser vi det snarast möjligt.

 

Om du är hemma är det ett utmärkt tillfälle att testa utbudet av vårt digitala bibliotek: e-böcker, ljudböcker, filmer, tidningar och tidskrifter. För detta behövs en pinkod. Om du inte har en sådan, kontakta biblioteket så hjälper vi dig.

Inställt: Konstrundan i Kind

Konstrundan i Kind är inställt eftersom flertalet konstnärer inte längre har möjlighet att medverka. Vi förlänger samlingsutställningen på Svenljunga bibliotek, den visas hela april ut.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.svenljunga.se/corona

Kontakt

Uppdaterad: 15 april 2020