Tillbaka till startsidan

Du är här:

Boka ditt besök till kommunhuset

Undvik spontanbesök till kommunhuset. För att minska risken för smittspridning av coronaviruset och säkerställa att vi har tillräckliga personalresurser långsiktigt har vi delvis förändrade arbetssätt. Många tjänstepersoner jobbar nu hemifrån flera dagar i veckan. För att vara säker på att du kan få hjälp med ditt ärende rekommenderar vi att du bokar en tid för ditt besök.

För att boka en mötestid kan du ringa eller skicka e-post till Kontaktcenter. Beskriv ditt ärende tydligt. Med vissa ärenden kan Kontaktcenter hjälpa dig direkt, annars får du kontakt med en annan tjänsteperson som kan besvara dina frågor och handlägga ditt ärende.

 

Kom ihåg att du som uppvisar symptom, även lindriga, ska stanna hemma enligt Folkhälsomyndighetens råd och ska därför alltså inte besöka våra verksamheter. Du kan alltid nå oss via telefon eller e-post, och ett vi har ett flertal e-tjänster som du kan använda dig av.

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan sluta vara aktuellt om läget förändras. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.svenljunga.se/corona

Kontakt

Uppdaterad: