Tillbaka till startsidan

Du är här:

Ändring e-tjänst måltidsersättning

Du som är 18 år och äldre kan nu själv ansöka om att få ersättning för skollunch. Information med länk till e-tjänsten och vilka uppgifter du behöver ange är samma som i det informationsbrevet vi skickade ut under förra veckan.

På grund av tekniska problem där vår e-tjänst inte kunde koppla ihop föräldrar till barn över 18 år med sin gymnasieungdom har vi nu öppnat upp e-tjänsten så att du kan ansöka själv.  

 

Sammanlagt kan du få 2 250 kronor för den tid som du på grund av åtgärder för att minska smittrisken måste läsa din gymnasieutbildning på distans. För att få pengarna utbetalt måste vårdnadshavaren eller eleven skicka in en ansökan och lämna in sina bankuppgifter till oss snarast möjligt. För att kunna få ersättningen måste du vara folkbokförd i vår kommun och ha en aktiv gymnasieplats (oberoende av i vilken kommun din skola ligger).

Den här nyheten är relaterad till coronaviruset. Informationen i nyheten är baserat på det aktuella läget vid publicering och kan föändras om det kommer ny information. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna på www.svenljunga.se/corona

Kontakt

Uppdaterad: