Tillbaka till startsidan

Du är här:

Har du tid för våra ungdomar?

Denna sommar blir annorlunda. Därför är det viktigt att det finns trygga vuxna tillgängliga för ungdomarna. Vi behöver din hjälp. Du som är engagerad i en förening – kan du eller din förening ställa upp? 

Snart presenterar vi vårt program för årets sommarlovsaktiviteter, även det blir lite annorlunda för att vara anpassat till Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset.

 

Men – i år kommer fler ungdomar vara hemma eftersom det ännu inte är möjligt att resa som vanligt. Detta kan leda till sysslolöshet, oro och kvällar fyllda av mindre produktiva påhitt.

 

Därför behöver vi utöver våra vanliga sommarlovsaktiviteter gemensamt hitta ett sätt att finnas till för ungdomarna på kvällar och helger. Vi har samlat ihop alla våra tillgängliga resurser, såsom fältare och fritidsledare – men ser att det inte kommer vara tillräckligt. Vi behöver bli fler vuxna. Därför hoppas vi att du och din förening kan ställa upp. I första hand handlar det bara om att finnas till på specifika platser vid utvalda tidpunkter under kvällar och helger. Men om din förening dessutom har möjlighet att anordna aktiviteter – även något som kanske inte har med er kärnverksamhet att göra – vore det också helt fantastiskt.

Vad kan du bidra med?

Kontakt

Uppdaterad: