Tillbaka till startsidan

Du är här:

Distansundervisning årskurs 8

Från och med imorgon, tisdag den 17 november, och resten av veckan genomför vi all undervisning för elever i årskurs 8 på distans. Detta för att frånvaro bland skolpersonalen just nu är såpass hög att vi inte kan garantera undervisning på plats åt alla.

Vi är mycket noggranna med att följa Folkhälsomyndighetens råd om att stanna hemma med minsta symptom. Detta innebär en högre frånvaro än vanligtvis. För att personal snabbt ska kunna komma tillbaka till arbetet kör vi ut självtester inom ett dygn. I kombination med sjukfrånvaro har detta tyvärr resulterat i att vi denna vecka inte har tillräcklig personal på plats för att kunna genomföra undervisning på högstadiet fullt ut. Därför övergår vi nu till distansundervisning för årskurs 8.


Alla elever har egna skoldatorer som de använder till distansundervisningen. Eleverna får information från sina lärare om hur undervisningen går till resten av veckan. Vårdnadshavare för eleverna i årskurs 8 på Mogaskolan har fått information via Infomentor. Dessutom skickar vi brev hem med eleverna idag.


Vi ber vårdnadshavare att avvakta med att höra av sig med frågor, vi uppdaterar löpande information på Infomentor. Det är viktigt att du som vårdnadshavare håller koll på Infomentor, vi rekommenderar därför att du som har möjlighet till detta laddar ner Infomentor appen.

Kontakt

Uppdaterad: