Tillbaka till startsidan

Du är här:

Begränsad biblioteksservice

Från och med lördag 21 november erbjuder biblioteket begränsad service. Bibliotekslokalen i Svenljunga tätort är stängd. Du kan fortfarande ta del av de flesta funktionerna - exempelvis att låna böcker via take away, få hjälp med fjärrlån och kopiering. 

Det går också att låna den publika datorn för informationssökning. Utskrifter kan göras på plats eller på distans via appen Princh.


Personal finns på plats under ordinarie öppettider, du kontaktar oss via telefon 0325-181 99 eller e-post.


Du kan låna böcker, tidningar, tidskrifter och filmer digitalt. Till detta behöver du ett lånekort och en pinkod.


Om du vill använda take away-lån är det smidigast om du ringer biblioteket för att berätta vad du önskar låna. Vi packar en påse till dig som du sedan kan hämta vid biblioteket. Ta med lånekort eller legitimation.


Du kan också reservera böcker i vår bibliotekskatalog.


För att använda den publika datorn för informationssökning och utskrifter vill vi att du ringer och bokar en tid hos oss. Vi kan guida på distans men i största möjliga mån är det självbetjäning. Självklart kommer du bara om du är symptomfri.


Anledningen till dessa ändringar är att de skärpta råden för att minska smittspridningen av coronavirusetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har förlängts för hela vårt län av Länsstyrelsen Västra Götaland och Folkhälsomyndigheten. Vi vill härmed vara en del i att underlätta för att att följa dessa riktlinjer, men samtidigt fortfarande kunna ge service till dig som behöver den.

Kontakt

Uppdaterad: