Tillbaka till startsidan

Du är här:

Invigningsvecka Familjecentralen Svenljunga

Äntligen, som vi väntat! Välkommen till vår nya mötesplats för familjer! Den 6 februari till den 9 februari bjuder Familjecentralen Svenljunga in till invigningsvecka med olika aktiviteter.

ett barn går i mitten och håller hand med två vuxna. fotograferade bakifrån.

Program invigningsvecka

På måndag den 6 februari börjar vi med en liten Invigning endast för inbjudna gäster.

Tisdag 7 februari

Öppet för allmänheten klockan 13.00- 16.00.

Om det är många besökare samtidigt får du kanske vänta en liten stund innan det är din tur att kika in eftersom endast ett begränsat antal personer får vistas i lokalen.

Onsdag 8 februari

Babyöppet för 0-18 månader klockan 09.00-12.00, tillsammans med förälder eller annan medföljande vuxen. Även för blivande föräldrar.

Öppet för allmänheten klockan 13.00-16.00.

Om det är många besökare samtidigt får du kanske vänta en liten stund innan det är din tur att kika in eftersom endast ett begränsat antal personer får vistas i lokalen.

Torsdag 9 februari

Öppen förskola 0-6 år klockan 09.00-12.00, tillsammans med förälder eller annan medföljande vuxen. Även för blivande föräldrar.

Öppettider

Från och med måndagen den 13 februari är familjecentralen öppen måndag till torsdag för olika målgrupper. Mer information hittar du här på vår webbplats under vecka 6.

Familjecentralen hittar du på Klockaregatan 3, Svenljunga tätort. Samma ingång som barnavårdcentralen och mödrahälsovården.

Öppettider och aktiviteter för våren hittar du framöver både här på vår webbplats och våra sociala medier Instagram @familjecentral_svenljunga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och facebook Familjecentralen Öppen Förskola Svenljunga. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vad är Familjecentralen Svenljunga?

Familjecentralen är en samverkan mellan Svenljunga kommun, Närhälsan och Västra Götalandsregionen. Hos oss finns barnhälsovård, mödrahälsovård, socialtjänst och öppen förskola i nära anslutning till varandra. Med en familjecentral får vi ett ”föräldrarum” där barns bästa står i centrum och en plats för alla. Genom att samla samhällets olika aktörer under ett och samma tak erbjuds en hälsofrämjande arena där det kan ges stöd för att trygga och säkra uppväxtvillkor för våra barn både nu och i framtiden.

Verksamheten är en del i att främja trygga uppväxtvillkor för barn genom att sprida kunskap till och stödja blivande föräldrar och föräldrar, eller annan viktig vuxen, till barn 0- 6 år.

.

Uppdaterad: