Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

SMS från din kommun

Du kan få viktig information från oss via SMS. Det är ett snabbt och smidigt sätt för oss att nå dig direkt med information om vatten, avlopp, sophantering och samhällsstörningar. Här kan du ändra eller registrera sina kontaktuppgifter.

Så här fungerar det

När vi skickar ett SMS till dig står det Svenljunga som avsändare. Då vet du att SMS:et kommer från oss. Meddelandet kan innehålla information om:

  • ändringar i sophämtning, till exempel vid helgdagar.
  • avbrott i leverans av dricksvatten, till exempel vid en vattenläcka.
  • en samhällsstörning eller kris.

Kom ihåg att du inte kan svara på SMS-utskicket. Har du frågor, kan du antingen vända dig till den kontakt som anges i meddelandet eller till vårt Kontaktcenter på 0325-180 00 eller kommun@svenljunga.se

Om vi behöver nå ut med information via SMS väljer vi vilka adresser som berörs av informationen och skickar automatiskt SMS till alla telefonnummer som finns registrerade på den adressen.

Ändra dina uppgifter

Via formuläret nedan kan du registrera eller ändra information om dig. Du kan lägga till flera fastigheter som du vill få information om, till exempel sommarstugan där du inte är skriven. Du kan även lägga till telefonnummer eller e-postadress dit du vill ha informationen. Om du inte längre behöver eller vill ha information av oss via SMS kan du avregistrera dig från utskicken via formuläret.

När du loggar in för första gången kan det ta några minuter innan du får ett SMS med din bekräftelsekod.

Dina personuppgifter hanteras enligt vår personuppgiftspolicy.

.

Svenljunga kommun, 0325-180 00

Uppdaterad: