Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Nytt år, nytt arbete med återvinningsstationerna

Idag tar vi över driften av återvinningsstationerna runt om i kommunen. Hjälp oss få en smidig övergång.

Text bäst före snooza och en väckarklocka

Det här gäller från och med nu

Tidigare var det FTI, Förpackningsinsamlingen, som skötte om återvinningsstationerna. Från och med idag är det vi på kommunen som ansvarar för driften. Vi har en entreprenör som tömmer och städar stationerna åt oss.

Nytt för oss, men samma för dig

Att ta över driften av återvinningsstationerna innebär något helt nytt för oss. Det blir nya arbetssätt och nya samarbeten.

Vårt mål är att du ska märka av det så lite som möjligt. Det är fortfarande en plats du kan besöka för att lämna dina förpackningar. Enda skillnaden är att du gör en eventuell felanmälan till en ny entreprenör.

Hjälp oss få en smidig övergång

Vi tar över återvinningsstationerna precis efter storhelgerna jul och nyår. Då brukar det bli extra många förpackningar på återvinningsstationerna.

Vänta gärna med att lämna dina förpackningar några dagar om du kan så att vi hinner komma in i våra nya rutiner med att tömma. Vi kommer tömma allt så snart vi kan, men det kan bli några extra dagar mellan tömningarna i början.

Felanmälan gör du till vår entreprenör

Om en återvinningsstation behöver städas eller tömmas kan du göra en felanmälan via sidan sopor.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller kontakta vår entreprenör direkt.

När du gör en anmälan ska du ange ett stationsnummer. Stationsnummer hittar du skyltat på varje station eller vår sida om återvinningsstationer.

Stena Recycling
010-445 60 24
avs.stena@stenarecycling.se

 

Gott nytt år!

.

Uppdaterad: