Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Vårt bibliotek blir Knallebiblioteket

Från och med torsdag den 25 januari kommer vi ingå i bibliotekssamverkan Knallebiblioteken. Det är en samverkan mellan alla folkbiblioteken i Sjuhäradskommunerna - Bollebygd, Borås, Herrljunga, Mark, Svenljunga, Tranemo, Ulricehamn och Vårgårda. En av grunderna i Knallebiblioteken är ett gemensamt bibliotekssystem. Vi behöver därför byta system och håller stängt från torsdag den 18 januari till onsdag den 24 januari. Torsdag den 25 januari öppnar vi igen. Detta gäller även vår bokbil Hjulius.

Alla låntagare måste signera ett nytt låneavtal för att godkänna våra låneregler och hantering av personuppgifter. Du kan godkänna det nya låneavtalet på plats på biblioteket genom att signera ett digitalt avtal med hjälp av Bank-ID eller på vår signeringsplatta. Det går också bra att gå in på den nya hemsidan för Knallebiblioteken Länk till annan webbplats. och godkänna avtalet på Mina sidor.

När alla åtta kommunerna har gått in i det nya systemet i början av april 2024 så kommer ditt lånekort gälla i alla kommunerna som är en del av Knallebiblioteken. Du kommer till exempel kunna låna på Svenljunga bibliotek och återlämna på Borås stadsbibliotek.

.

Uppdaterad: