Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Vill du låna vårt entrékort till Navet?

Hos Familjecentralens öppna förskola kan du boka vårt lånekort för Navet i Borås. Det är ett av Sveriges största science center med spännande upplevelser och äventyr för hela familjen. Kortet ger fritt inträde för hela familjen (alla barn men med max två vuxna).

Barn söker med förstoringsglas i höga gräset.

Ett besök på Navet är en lockande upplevelse för att små och stora äventyrare och upptäcktsresande. Navet består av två stora våningar med mängder av rum där utställningar samsas med upplevelser och utmaningar i en spännandemiljö. För dig som är nyfiken har Navet en hel värld att upptäcka. Vi vill göra det möjligt för att våra kommuninvånare 0-18 år att ta del av den kunskap och de upplevelser som finns på Navet. Därför kan familjer nu låna vårt entrékort.

  • Du lånar kortet hos Familjecentralens öppna förskola. För att boka kortet eller vid eventuella frågor kan du höra av dig via telefon 0325-182 00 (måndag till fredag).
  • Kortet kan endast hämtas ut av en vuxen i familjen. Du måste vara folkbordförd i vår kommun. Du som hämtar ut kortet är ansvarig för det.
  • Lånetid är två veckor.
  • Kortet ger fri entré för hela familjen (max två vuxna) och gäller för obegränsat antal besök under tiden du lånar kortet.
  • När du har lånat kortet kan du antingen visa upp det i kassan eller boka plats online på Navets webbplats navet.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Det kan vara bra att boka en plats under exempelvis högtider och lov.
  • Lånekortet gäller för ordinarie öppettider och under alla skollov.

.

Uppdaterad: