Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Landshövding på besök

Idag har landshövding Anders Danielsson besökt vår kommun. Landshövdingen var här för att höra och se hur vi arbetar med de utmaningar som coronapandemin innebär. Vi tackar landshövdingen för besöket och det genuina intresse han visat med frågorna han ställde. Det är tryggt att veta att vi som liten kommun i ett stort län blir sedda och hörda.

Landshövding Anders Danielsson och länsstyrelsens utredare Patrik Renberg startade sitt besök i Svenljunga på kommunhuset. Här mottogs de av våra kommunalråd Stefan Carlsson och Johan Björkman, vår kommunchef Magnus Nilsson, vår kanslichef Tomas Klug, vår socialchef Sebastian Nydén och vår näringslivsstrateg Fredrik Dahl. Efter en presentation av vårt arbete besökte de alla gemensamt ACE Protection AB, ett företag som denna vår flitigt producerat ansiktsmasker åt Sverige och världen. Besöket avslutades under eftermiddagen med ett besök hos vår arbetsmarknadsenhet som producerar skyddsvisir och skyddsförkläden åt våra vård- och omsorgsenheter. Nu under sommaren är det feriearbetare som utför detta uppdrag.

Landshövding Anders Danielsson och socialchef Sebastian Nydén iakttar produktion av skyddsförkläde.

På bilden: Landshövding Anders Danielsson och socialchef Sebastian Nydén iakttar produktion av skyddsförkläde.

från vänster: kommunchef Magnus Nilsson, landshövding Anders Danielsson, kommunalråd Johan Björkman och VD Peter Carlsson på ACE Protection AB.

På bilden, från vänster: kommunchef Magnus Nilsson, landshövding Anders Danielsson, kommunalråd Johan Björkman och VD Peter Carlsson på ACE Protection AB. Stort tack till Peter för varmt mottagande och mycket spännande inblick i produktionen.

.

Uppdaterad: