Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Översätt webbplatsen

Med Talande Webb översätts alla sidor och du kan få texterna upplästa på de flesta språken. Aktivera Talande Webb och klicka sedan på ikonen som är en jordglob och välj ditt språk. Översättningen utgår från google translate.

Menylisten för Talande Webb.

Vi har valt att använda Talande Webb till översättning av webbplatsen. Verktyget kan även läsa upp sidornas texter på flertalet språk.

Översättning via Talande Webb baseras på Googles översättningsfunktion, Google translate. Därmed kan hela webbplatsen översättas till valfritt språk på några sekunder. Översättningen görs av en maskin vilket betyder att översättningen tyvärr inte blir helt rätt.

Svenljunga kommun ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättning som utförts av en utomstående part. Endast den svenska texten är att betrakta som kommunens officiella text. Denna översättningsmöjlighet ska betraktas som en hjälp och en service för besökare som inte behärskar svenska språket.

Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar. Talande Webb läser upp webbsidor och pdf-filer, markerar den text som läses upp, sparar uppläst tal som mp3, förstorar texten och ger dig möjlighet att skärma av för att hålla fokus på det du läser. Dessutom kan Talande webb översätta alla sidor åt dig och läser upp de flesta språken.

Talande Webb fungerar på smarta mobiltelefoner, surfplattor, Mac och PC utan att du behöver ladda ned programmet till din egen dator. Talande Webb är gratis för dig som användare.

.

Svenljunga kommun, 0325-180 00

Uppdaterad: