Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Granskning av ny detaljplan för Blåkläder, Svenljunga 5:474 m.fl.

Passa på att berätta för oss vad du tycker! måndagen den 17 juni till och med måndagen den 8 juli är detaljplanen ute på granskning. Under den tiden är du välkommen att lämna dina synpunkter på förslaget.

Person tittar på en karta på en datorskärm.

Du hittar det fullständiga planförslaget på vår webbplats under detaljplaner Öppnas i nytt fönster..

Vad är granskning?

När vi har tagit fram ett förslag på en detaljplan får den som påverkas av förslaget, länsstyrelsen, kommunala myndigheter och andra som har intresse av förslaget möjlighet att lämna synpunkter. Detta kallas granskning. Granskningen är till för att samla information i ett tidigt skede av processen.

Synpunkter

Har du synpunkter på planförslaget som du vill att vi ska tänka på i det fortsatta arbetet? Skicka in dessa skriftligen till samhällsbyggnadsförvaltningen senast måndagen den 8 juli via ett av följande alternativ:

Det är viktigt att du har skickat in synpunkter under samråd eller granskning för att ha möjlighet att överklaga. Eftersom du inte kan vara anonym när du lämnar synpunkter måste du ange ditt namn och adress.

Om du redan lämnat in en skriftlig synpunkt i ett tidigare skede behöver du inte lämna in på nytt. Om du vill skicka in en synpunkt via e-post eller formulär behöver du inte samtidigt skicka in den på annat sätt.

.

Uppdaterad: