Tillbaka till startsidan

Du är här:

Pågående upphandlingar

Här presenteras våra pågående upphandlingar av varor, tjänster och byggentreprenader. Här får du också svar på hur du kan bevaka när nya upphandlingar blir tillgängliga.

Kostnadsfri registrering i TendSign

Vi annonserar våra upphandlingar i Visma TendSign. Det är viktigt att du som är intresserad av att lägga anbud registrerar dig som leverantör i systemet för att vara säker på att få ta del av annonsmaterial, uppdateringar, kompletteringar och svar på eventuella frågor. Registrering i TendSign är kostnadsfri.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla offentliga upphandlingar

Alla offentliga upphandlingar sammanförs i en databas som heter Opic. Det är upphandlingsannonser från samtliga upphandlingssystem så som TendSign, E-avrop, Kommers, Mercell m. fl. 


I Opics databas kan du söka fram de upphandlingar som du är intresserad av. Om du vill ha extra koll tillhandahåller Opiclänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster även en tjänst för bevakning av offentliga upphandlingar, se Opicslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster abonnemangserbjudande. 


Våra upphandlingarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - här finner du våra upphandlingar

.

Kontakt
Maria Bengtsson, Upphandlare, 0325-180 76

Uppdaterad: