MENY

Du är här:

Att jobba hos oss

Vi har den lilla kommunens fördelar: närheten till varandra, till idéerna och till besluten. Du hittar intressanta och meningsfulla jobb hos oss. På denna sida får du reda på mer om oss som arbetsgivare.

fyra personer samarbetar runt en dator och papper med statistik

Vi som arbetar hos Svenljunga kommun gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Syftet med det vi gör är att vara till nytta för kommuninvånarna och vi är stolta över vår kommun och vårt arbete.

Vi erbjuder det godaste arbetslivet

Som arbetsgivare värnar vi om våra anställdas livskvalitet genom att erbjuda goda möjligheter att förena arbete med familj, vänner och fritidsaktiviteter. För oss är det viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Vi satsar därför på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar till ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Vill du bli vår nya medarbetare?

Hos oss finns många olika yrken som alla verkar för en mer meningsfull vardag för våra invånare. Välkommen att ansöka till oss:

Vi erbjuder

Som anställd hos oss finns det mycket att ta del av. För oss är det viktigt att du som är anställd trivs och mår bra. Våra kollektivavtal och personalförmåner är en del i detta arbete. Läs mer om dina rättigheter som anställd och de förmåner vi erbjuder genom att klicka på nedan rubriker. 

Varmt välkommen till oss! 

Personalförmåner
Kollektivavtal
Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Uppdaterad: