MENY

Du är här:

Mötesplatser

Kanske letar du efter en plats för kalaset eller så letar du efter en plats där du kan hitta nya vänner. Här hittar du information och förslag på olika mötesplatser.

Beskriver min bild

Föreningar

Vi har ett brett och aktivt föreningsliv. Du som är nyinflyttad kanske vill veta vilka föreningar som är verksamma i kommunen? Kanske har du som redan bor i här lust att prova på något nytt eller träffa likasinnade?

I vårt föreningsregister finns alla typer av föreningar, till exempel hembygdsföreningar och idrottsföreningar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Biblioteket 

Alla är varmt välkomna till vårt bibliotek och bokbil. Genom kunnig och engagerad personal och ett bra och mångsidigt utbud av service och tjänster möts man i läslust, nyfikenhet, glädje, kunskap, samtal och kulturella upplevelser. På biblioteken finns något för alla intressen.

Här kan du läsa mer om vårt bibliotek och vår bokbuss

Aktivitetshuset Hammarlind

Aktivitetshuset är en öppen mötesplats för dig som är äldre eller pensionär. Kom hit för att vara med på olika aktiviteter, en enklare fika till självkostnadspris samt träffa nya och gamla vänner.

Här kan du läsa mer om aktivitetshuset Hammarlind

Bygdegårdar/Samlingslokaler

Många bygdegårdsföreningar och liknande hyr ut samlingslokaler. Vissa föreningar genomför också egna evenemang.

Här hittar du mer information om bygdegårdar och medborgarhus.

Muséer

Vårt kulturarv består av fysiska föremål och värdefulla kulturmiljöer men också av dialekter, minnen, traditioner och berättelser. Museerna är spännande mötesplatser för den som är intresserad av till exempel industrihistoria, bonadsmålningar eller gammalt hantverk.

Läs mer om vilka museer som finns i Svenljunga kommun.

Aktiviteter och evenemang

Genom att gå in i vår kalender så hittar du vad som händer i Svenljunga kommun. Länk till annan webbplats.

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt
Fredrik Skoog, Gatu- och fritidschef, 0325-181 93
Catrin Wolgner, Kultursekreterare, 0325-181 96

Uppdaterad: