Tillbaka till startsidan

Du är här:

Film och biograf

Har du lust att gå på bio? Vill du njuta av ett brett utbud av filmer? Vill du ge ditt barn en trevlig första bioupplevelse? På denna sida får du information om våra samarbeten med Svenljunga Teaterbiograf: Knattebio och Kulturfilm.

Teaterbiografen i Svenljunga

Gå på bio

Svenljunga Kulturhus och Teaterbiograf drivs av Svenljunga Folkets Hus-föreningen som också ansvarar för biovisningen. Du kan se vilka aktuella biovisningar under den närmaste månaden är på deras webbplats och sociala medier. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ta med de små på knattebio

Under våren och hösten anordnar vi knattebio för de yngsta! Ta gärna med dig barnvagnen in. De flesta filmer är för barn kring tre år. Det är ofta kortare filmvisningar som sker på lördagsförmiddagar. Biljettpriset är 30 kronor. Följ vår evenemangskalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Svenljunga Teaterbiograf på sociala medier eller bio.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att få reda på när du kan gå på nästa knattebio.

Se kulturfilm

Under våren och hösten kan du se en serie om fyra till fem särskilt utvalda kulturfilmer. Följ vår evenemangskalender Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller våra nyheter för att få reda på säsongens kulturfilmsprogram.

Vad kostar biljetten till kulturfilmer? 

Du kan köpa filmkort på Teaterbiografen i samband med visning. Ju fler filmer du ser, desto billigare:

  • En film kostar 70 kronor
  • Två filmer kostar 130 krronor
  • Tre filmer kostar 180 kronor
  • Fyra filmer kostar 220 kronor
  • Alla fem filmer kostar 250 kronor

.

Catrin Wolgner, Kultursekreterare, 0325-181 96
Karin Ryberg Manhem, Kulturchef, 0325-181 65
Inlämning Bibliotek, Svenljunga bibliotek, 0325-181 99

Uppdaterad: