Du är här:

Arbete för ungdomar

Letar du efter ditt första jobb? Behöver du ett jobb på sommaren? Vi erbjuder både feriearbete, sommarjobb och sommarvikariat. På denna sida får du reda på skillnaden mellan de tre och hur du kan få ett arbete hos oss.         

Beskriver min bild

Sommarjobb och sommarvikarie

Vi erbjuder sommarjobb och sommarvikariat för dig som fyllt 18 år. De flesta sommarvikarier behövs inom omsorgen, men det finns även sommarjobb och säsongsjobb inom exempelvis turism och kultur.

Är du nyfiken på att börja jobba hos oss?

Till lediga jobb som vi erbjuder Länk till annan webbplats.

Om du vill söka jobb hos oss gör du det genom ett webbformulär som finns till varje ledigt jobb. Formuläret hittar du genom att klicka på den länk som finns i annonsen. När vi rekryterar använder vi oss av rekryteringsapplikationen Offentliga Jobb och det är endast via den sidan du söker jobb hos oss.

Företagare - Kan ni anställa en feriearbetare under sommaren?

Kanske får du besök av en ungdom som söker sommarjobb? Då kan du ha rätt till lönesubvention för en del av lönen.

Har du frågor kontakta: Koordinator Ulla Lundberg, telefon 0325-18065

Ferieentreprenör

Ett alternativ för feriearbete kan vara att starta ett eget företag. 2022 var det Ung Drive som var mentorer för våra entreprenörer.

Läs mer om att bli företagare under sommaren » Öppnas i nytt fönster.

Kontakta Näringslivsstrateg Fredrik Dahl fredrik.dahl@svenljunga.se 0325-184 06

Feriearbete 2022

Ansökan till kommunala feriearbete via praktikplatsen.se öppnar den 1 mars 2023.

Tillsammans tillbaka till jobb eller skola

Behöver du få hjälp mot studier eller arbete? Har du hög frånvaro i skolan? Känner du igen dig eller någon i din närhet? Du är välkommen att höra av dig till coach Elina Lesiknen 0325-180 89 som erbjuder stöd genom vägledning och coachning. Detta kan ske både indivduellt eller i grupp.

Vi erbjuder dig en tröskellös verksamhet där du som individ möts på dina villkor. För att kunna uppnå detta samverkar vi bland annat genom socialtjänst, arbetsförmedling och skola. Det behöver då komma in en ansökan Pdf, 219 kB, öppnas i nytt fönster. till oss från någon av samverkansparterna.

.

Kontakt
Svenljunga kommun, 0325-180 00
Mary Andersson, Verksamhetschef, 0325-183 25

Uppdaterad: