Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Arbete för ungdomar

Letar du efter ditt första jobb? Behöver du ett jobb på sommaren? Vi erbjuder både feriearbete, sommarjobb och sommarvikariat. På denna sida får du reda på skillnanden mellan de tre och hur du kan få ett arbete hos oss.         

Beskriver min bild

Sommarjobb och sommarvikarie

Vi erbjuder sommarjobb och sommarvikariat för dig som fyllt 18 år. De flesta sommarvikarier behövs inom omsorgen, men det finns även sommarjobb och säsongsjobb inom exempelvis turism och kultur.

Är du nyfiken på att börja jobba hos oss?


Till lediga jobb som vi erbjuderlänk till annan webbplats


Om du vill söka jobb hos oss gör du det genom ett webbformulär som finns till varje ledigt jobb. Formuläret hittar du genom att klicka på den länk som finns i annonsen. När vi rekryterar använder vi oss av rekryteringsapplikationen Offentliga Jobb och det är endast via den sidan du söker jobb hos oss.


I samarbete med de andra Sjuhäradskommunerna erbjuder vi också möjligheten för ungdomar att bli sommarlovsentreprenör. Vill du bli sommarlovsentreprenör?länk till annan webbplats

 


Feriearbete 2020. I år finns två alternativ!

Gäller dig som är född 2004, 2003 eller 2002 och folkbokförd i Svenljunga kommun.

Saknar du de sista siffrorna i ditt personnummer behövs arbetstillstånd.


I år kan du feriearbeta både i kommunala verksamheter och på företag.


Här kan du läsa meröppnas i nytt fönster


Tillsammans tillbaka till jobb eller skola

Behöver du få hjälp mot studier eller arbete? Har du hög frånvaro i skolan? Känner du igen dig eller någon i din närhet? Du är välkommen att höra av dig till coach Julia Lindén 0325-180 89 som erbjuder stöd genom vägledning och coachning. Detta kan ske både indivduellt eller i grupp.


Vi erbjuder dig en tröskellös verksamhet där du som individ möts på dina villkor. För att kunna uppnå detta samverkar vi bland annat genom socialtjänst, arbetsförmedling och skola.

.

Kontakt

Uppdaterad: 26 juni 2020