Självservice

Lyssna

Kontakt

Tillbaka till startsidan

Du är här:

Badplatser

Vi har tolv kommunala badplatser från norr till söder av olika karaktär. De flesta är utrustade med torrtoalet och bryggor. På denna sida hittar du information om våra badplatser. Vilken är din favorit badplats?

Beskriver min bild

Våra kommunala badplatser finns på följande orter. Genom att klicka på namnet får du mer information om badplatsen, bilder, kartposition, vägbeskrivning med mera.

 

 

Om du istället önskar se en översikt över alla våra badplatser på en karta så klickar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vattenkvalitet

Vi genomför regelbundet mätningar av vattenkvalitén på de kommunala badplatserna. Folkhälsomyndigheten samlar all provtagning som rapporteras till dem på Hav- och vattenmyndighetens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan du se tidigare mätresultat, samt vattenkvalitén på flertalet andra badplatser runt om i landet. Du kan också läsa om vad de olika bedömningarna innebär.


Hitta provtagningsresultaten på kommunens badplatser härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hundar på badplatser

Hos oss får hundar vistas på offentliga platser. Till offentliga platser hör begravningsplatser, parker, badplatser, torg, samtliga kommunala anläggningar för lek och idrott samt elljusspår.

 

På offentliga platser ska hunden hållas kopplad och föroreningar efter hunden ska plockas upp. Det finns många personer som är mycket rädda för hundar. Visa hänsyn!

Felanmäl om något är trasigt

Vi behöver din hjälp att upptäcka trasiga lekredskap. Kontakta kommunen med upplysning om plats och problem.

 

Formulär för felanmälan

Blanketter, e-tjänster och övrig information

.

Kontakt

Uppdaterad: 15 oktober 2018

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

 

Svenljunga kommun

512 80 Svenljunga

 

Besöksadress: Boråsvägen 13, Svenljunga

 

Telefon: 0325-180 00

E-post: kommun@svenljunga.se

 

Organisationsnummer 212000-1512

Följ Svenljunga