Tillbaka till startsidan

Du är här:

Vi politiker

Är du förtroendevald i Svenljunga kommun? På denna sida har vi samlat information du behöver för att genomföra ditt uppdrag.

tre träbitar. på den första är det målat en sol, den andra en pil, och den sista en glad gubbe

I handboken för politiker hittar du en översiktlig introduktion om kommunen och olika begrepp som förekommer när du sitter i ett beslutande organ. Vi gör inga anspråk på att den är heltäckande för alla situationer men hoppas att den ska vara en nyttig guide.

Alla förtroendevalda har en egen e-postadress. Detta är den e-posten vi använder för att kontakta dig i första hand. Men alla behöver ändå fylla i formuläret för att uppdatera sina kontaktuppgifter. Du hittar formuläret längre ner på denna sida.

Var 6:e månad behöver du byta lösenord till din e-post. Detta gör du via Medarbetarwebben som du kommer åt via din iPad när du befinner dig i kommunhuset eller genom att kontakta IT-support.

Har du problem med att komma åt din e-post ska du kontakta IT-support.

Mer information om protokoll hittar du i handboken för politiker.

Protokoll

De senaste protokollen från alla nämnder och rådgivande organ finns samlat på sidan om möten och protokoll. Där hittar du även dagordning inför mötet samt handlingar till kommunfullmäktiges sammanträde.

Styrdokument

Alla styrdokument finns samlade på en sida. Om du är osäker vilken kategori styrdokumentet tillhör, använd sökfunktionen på sidan om styrdokument.

Är du intresserad av konst och konsthantverk i olika material och tekniker? I vår konstsamling finns tavlor, smycken, keramik, smide, glas och mer. Konst finns i många former och utbud.

Välkommen som medlem i Kurbits!

Ett medlemskap kostar 60 kronor i månaden. Du är med i den stora dragningen som sker varje år i november. Det är cirka 30 vinster som lottas ut, och en del av dem är garantivinster (som du har del av var tredje år).

Vid frågor, kontakta ordförande Susanne Pettersson på 0325-184 02.

För att anmäla ditt medlemskap, kontakta kassör Inger Olsson på 0325-181 07

Här lämnar du in eller uppdaterar dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka information, inbjudningar och annat viktigt till dig.

Kallelser och handlingar till möten får du via EDP möte (appen i din iPad).


Just nu finns inga enkäter att fylla i. Du får information när det är dags att fylla i nästa Temperaturmätare eller annan enkät.

.

Alexandra Skoog, Kommunsekreterare, 0325-180 66
Öywind Thornander, Nämndsekreterare, 0325-183 21
Cecilia Axelsson, Nämndsekreterare, 0325-183 62
Malin Lundin, Nämndsekreterare, 0325-184 38
Liselott Johansson, Nämndsekreterare, 0325-184 26

Uppdaterad: