Svenljunga kommun logotyp, tillbaka till startsidan.

Du är här:

Arrangör Lovaktiviteter

Vill du anordna en lovaktivitet? På denna sida lämnar du in information om din aktivitet. Alla aktiviteter måste vara kostnadsfria för barn och unga.

Missa inte att skicka in era sommarlovsaktiviteter

Informationen som du skickar in via formuläret ligger till grund för vårt nya lovvykort som delas ut i skolorna. På vykortet kommer det finns at QR-kod som tar en direkt till lovaktiviter på vår hemsida.

Den information du skickar in här är också grund till att du efter genomförd aktivitet ska kunna rekvirera pengar för att täcka eventuella kostnader. Kom ihåg att läsa igenom vad du behöver redovisa så att du under aktiviteten håller koll på de uppgifter som vi efterfrågar.

Undantag gäller för dig som arrangerar en aktivitet som förening, då kan ni gå direkt in här Länk till annan webbplats. för att ansöka om lovbidrag och ni får samtidigt erbjudandet att synas i vår marknadsföring.

Tänk på följande inför planering och genomförande av din aktivitet:

  • Stimulera både flickors och pojkars deltagande. Planera aktiviteten och marknadsför den på ett sådant sätt att den främjar en jämn könsfördelning bland deltagare.
  • Främja integration och motverka segregation samt skapa nya kontaktytor mellan unga med olika social bakgrund.
  • Aktiviteten måste vara kostnadsfri.

Anmäl en lovaktivitet


exempelvis åldersbegränsning eller krav på förkunskap(gäller inte för föreningar, skriv då bara föreningens namn i detta fält). Tänk på att privatpersoner inte kan rekvirera pengar för en aktivitet. Det är endast registrerade organisationer, föreningar och kommunala verksamheter som kan rekvirera pengar från oss för en lovaktivitet.

Redovisa en lovaktivitet


Hur mycket kostade det att anordna aktiviteten?

.

Ida Ferger, Ungdomsutvecklare, 0325-181 45
Erika Till, Folkhälsostrateg, 0325-183 15
Svenljunga kommun, 0325-180 00

Uppdaterad: