Tillbaka till startsidan

Du är här:

Resultat av Träffpunktsdialoger

På denna sida kan du läsa minnesanteckningar från dialogträffarna och följa utvecklingen på de platser som vi genomfört dialoger.

ordmoln, de största orden är Naturen, tillgångar, sjön/sjöarna, badplats

Bilden visar en sammanställning på styrkor som invånarna tycker deras platser har från Träffpunkt Axelfors

Axelfors

Under hösten 2021 och vintern 2022 genomfördes dialogen Träffpunkt Axelfors som inkluderar orterna Redslared, Revesjö, Ullasjö, Örsås, Ringestena, Axelfors och Strömsfors. På denna sida kan du läsa mer om vad som har hänt, minnesanteckningar från dialogerna och följa pågående arbete.

Den 30:e november samlades ett 30-tal i Örsåsgården. På plats fanns representanter från byarna Örsås (inklusive Enesbo och Tittebo), Redslared, Axelfors och Karkashult. På mötet gick vi igenom svaren som kommit in och hade en dialog om vad kommunen kan göra, vad du som kommuninvånare kan göra och vad vi kan göra tillsammans för att utveckla platsen efter det lokala perspektivet. Den 17 januari träffade kommuninvånare politiken för att prata om politiska frågor som är viktiga för platsen.

Se presentationen från dialogträff ett Pdf, 6 MB.

Se presentationen från dialogträff två Pdf, 2 MB.

Läs minnesanteckningarna från båda träffarna Pdf, 775 kB.

Kindaholm

Under våren2022 genomförs dialogen Träffpunkt Kindaholm som inkluderar orterna Håckvik, Kalv, Mårdaklev och Östra Frölunda. Här kan du läsa mer om vad som har hänt, minnesanteckningar från dialogerna och följa pågående arbete.

Se presentationen från dialogträff ett Pdf, 4 MB.

Se presentationen från dialogträff två Pdf, 2 MB.

Läs minnesanteckningarna Pdf, 779 kB.

.

Emelie Romland, Kommunutvecklare, 0325-183 07

Uppdaterad: